Een goed gesprek over wonen in De Jakobijn

‘vandaag bellen, morgen op gesprek’

Een hypotheek is net zo persoonlijk als uw huis

U heeft de wens te wonen op een bijzondere locatie: De Jakobijn gelegen aan het Boterdiep in het centrum van Groningen. Een spannende tijd breekt aan. Ik begrijp heel goed dat u als mogelijk toekomstige bewoner van De Jakobijn snel duidelijkheid wilt over al uw vragen en wensen. Dat kan! Als u vandaag belt voor een afspraak, dan kunt u morgen op gesprek.

Een hypotheek bij de Rabobank begint met kosteloos oriënteren. Start hier uw oriëntatie.

 

Een goede hypotheek begint bij betaalbare maandlasten. Uw financieel adviseur helpt u graag bij het nemen van beslissingen over uw hypotheek.

Maak vrijblijvend een afspraak

Het Rabobank Hypotheekdossier in het kort

We kijken naar uw actuele gegevens:

U kunt snel een afspraak maken voor een persoonlijk gratis oriëntatiegesprek met onze Financieel Adviseur voor dit project: Rob Kuiters. Een afspraak maken? Bel (050) 586 86 41.

Met het Rabobank Hypotheekdossier kunt u uitrekenen wat u kunt lenen en wat uw maandlasten zijn. Dit kunt u thuis zelf doen of samen met een adviseur van de Rabobank. Dit kost u niets. Door met de variabelen te ‘spelen’ ziet u welke invloed uw eventuele keuzes hebben op uw maandlasten.

Naar het Rabobank Hypotheekdossier

De Jakobijn

De Jakobijn is gelegen aan het Boterdiep in het centrum van de stad Groningen. Deze stoere locatie, waar vroeger de oude gasfabriek stond, wordt nu omgetoverd tot aantrekkelijke blikvanger met een prachtige architectuur. Een nieuwe entree voor de binnenstad, waar wonen, werken, uitgaan en cultuur bij elkaar komen.

Deze bruisende hotspot krijgt een werelds tintje, want naast de Jakobijn is The Student Hotel in aanbouw. Een beproefd concept dat in navolging van Amsterdam, Rotterdam en Den Haag ook in Groningen een internationale sfeer in het gebied zal creëren.

Appartementen

De Jakobijn biedt 45 koopappartementen, variërend in oppervlakte van circa 60 m2 tot 130 m2. Elk appartement heeft 2 of 3 aparte slaapkamers. En een ruim terras of balkon met veel zon. De Jakobijn heeft voor elk wat wils.

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Dat kan gemakkelijk met het Rabobank Hypotheekdossier. Deze online rekenmodule van de Rabobank is heel handig als oriëntatie en bovendien bespaart u tot 450 euro aan advieskosten. Een vrijblijvend oriëntatiegesprek kan natuurlijk ook. Onze Financieel Adviseur Rob Kuiters is nauw betrokken bij dit project en beantwoordt graag al uw vragen. Afspraak maken? Dat kan uiteraard! U kunt ons bereiken via telefoonnummer (050) 586 86 40 of e-mailadres: huis&hypotheekadvies@smg.rabobank.nl

De verkoop is in volle gang

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.